Σπετζοφάι με λουκάνικο και γραβιέρα
Υλικά
- 1 πακέτο λουκάνικο χωριάτικο από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ
- 3 ντομάτες τριμμένες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 μελιτζάνα σε φέτες
- 8 πιπεριές πράσινες
- 300 γρ γραβιέρα
- 1 φλ ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
- 7-8 κλαράκια μαϊντανός
Προετοιμασία
Τηγανίζουμε τις πιπεριές σε λίγο ελαιόλαδο αφού τις τρυπήσουμε με πένα πιρούνι.
Τηγανίζουμε και τις μελιτζάνες. Σοτάρουμε το χωριάτικο λουκάνικο σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Το κρατάμε στην άκρη και στο ίδιο λάδι σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό και προσθέτουμε τις ντομάτες.
Βάζουμε στο τηγάνι τις πιπεριές το λουκάνικο και τη μελιτζάνα και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Τελευταία στιγμή πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και βάζουμε στο φαγητό τα κυβάκια της γραβιέρας.