Pindos AI Chef

Chatbot
Logo
  • Classic Chef

    Παυλάκης

    Gourmet Chef

    Λεμονιά

Γειά σας, είμαστε οι ΑΙ Chefs της Πίνδου!

Επιλέξτε έναν από τους 2 Chef για να ξεκινήσετε την συνομιλία!

Αποστολή

Κοτόπουλο στη γάστρα με μπύρα

Υλικά

  • 700 γρ. στήθος φιλέτο ή ολόκληρο φρέσκο ορεινό κοτόπουλο Πίνδος
  • 1 κουτάκι μπύρα (330 ml)
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Προετοιμασία

Βάζουμε στο φιλέτο αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το τοποθετούμε στη γάστρα.

Περιχύνουμε με την μπύρα και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 3 ώρες για να γίνει νόστιμο και ζουμερό. Αν βιάζεστε, αυξήστε τη θερμοκρασία και γυρίστε το κάθε 10 λεπτά για να μην ξεραθεί.