Επιλέξτε έναν από τους 2 Chef για να ξεκινήσετε την συνομιλία!
Αποστολή
Κοτόπουλο στη γάστρα με μπύρα
Κοτόπουλο στη γάστρα με μπύρα
Υλικά
700 γρ. στήθος φιλέτο ή ολόκληρο φρέσκο ορεινό κοτόπουλο Πίνδος
1 κουτάκι μπύρα (330 ml)
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Προετοιμασία
Βάζουμε στο φιλέτο αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το τοποθετούμε στη γάστρα.
Περιχύνουμε με την μπύρα και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 3 ώρες για να γίνει νόστιμο και ζουμερό. Αν βιάζεστε, αυξήστε τη θερμοκρασία και γυρίστε το κάθε 10 λεπτά για να μην ξεραθεί.